[Ossm-members] кино?

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jun 24 21:39:49 UTC 2008


почнуваме во 8:30. јас ќе дојдам малку порано и ќе ги донесам big buck bunny и 
code rush на usb стапче. кој е со интернет дома може да ги земе видеата за 
firefox.

проектор и лаптоп - не заборавајте! :)

дамјан ќе доцни во секој случај.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list