[Ossm-members] newsletter за активнсоти за слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 30 10:15:37 UTC 2008


На пон, 2008-06-30 во 12:10 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> On Friday 01 February 2008 15:14:28 Новица Наков wrote:
> > по примерот на повеќе слични организации мислам дека е време да почнеме да 
> > издаваме редовен newsletter.
> 
> Каде е newsletter-от за Мај?
> 
> Ќе треба и за Јуни да е готово деновиве.

Леее лејм еј, па стои месец дена вака за 15 мин работа. Барем кажете, не
можам да го напраам нека го праи друг.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list