[Ossm-members] преводи на addons.mozilla.org

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Mar 3 11:12:04 UTC 2008


Зоран Димовски напиша: 

> Супер, :) добро е шо ме извести :) чекај а ти како локализатор добиваш
> или па? Да пишам дека сме 3-ца во тимот да пратат 3 мајци :D

Не другар ова е се посебно за АМО. Не се поврзани значи оваа локализација со 
другата.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list