[Ossm-members] Стари дистрибуции

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Mar 5 04:45:20 UTC 2008


2008/3/4 Marko Doda <mark0d0da at gmail.com>:
> Чува некој дискови од стари дистрибуции ?
>  Ме фати некоја манија да тестирам дистрибуции на виртуелна машина.
>  Посебно ми треба Mandriva 2006.0.

Имам
РедЏат 6.2
Мандрак 7.2
Мандрак 8
РедХат 8
Мандрак 9.0
Мандрак 9.1

Ако има некаде да се изложат има оригинални пакувања на Мандрак 8 или
9 не се сеќавам точно и на РедХат 8 во кутија така убави за
презентација да се виде шо е старо аро :)

Поздрав.


More information about the Ossm-members mailing list