[Ossm-members] firefox 3.0 mk

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Mar 9 11:28:36 UTC 2008


> некои белешки за локализацијата:
> http://wiki.lugola.net/FirefoxL10nNotes

на оваа страница отворив дел „проблематични преводи“.

сега го закачив css.properties бидејќи има полно непреведени линии плус целиот 
превод е малку климав поради тоа што станува збор за некои css работи за кои 
не знам дали воопшто постојат преводи.

кој е заинтересиран и повеќе упатен може да го погледне и да го уреди директно 
таму, па после ќе го качиме на cvs.

ги има и преводите и оригиналниот текст.

(патем на вики страницата ќе закачувам и други вакви проблематични што ќе се 
појават, па ако некој сака да биде во тек може да ја „набљудува страницата“.)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list