[Ossm-members] Излезе GNOME 2.22

Stojan Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Mar 14 12:22:29 UTC 2008


> Ајде честито, да ***ви*** се множат rc-ња :)

Што треба „Ви“-то да значи? Нели слободниот софтвер е на секој? :)
More information about the Ossm-members mailing list