[Ossm-members] Fedora локализација

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Mar 28 15:48:00 UTC 2008


Мислам дека еднаш веќе имам пишано за ова тука ама еве пред да пратам
порака до поштенската листа за локализација на Fedora да пишам тука пак.
Значи никој не работи на локализацијата на Fedora моментално, јас го
оставам координаторското место бидејќи немам време да се занимавам и со
тоа.

Ако има некој што би сакал да го прави ова може слободно да ме
контактира и ќе му пратам детални инструкции и ќе стојам на располагање
за било какви прашања/решавање на проблеми.

Тоа.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list