[Ossm-members] snippets.txt

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Mar 31 15:26:37 UTC 2008


На пон, 2008-03-31 во 16:13 +0100, Дамјан Георгиевски напиша:
> последен повик за коментари за snippets.txt (*)

сигурност  = безбедност

safety = сигурност
security = безбедност

Ова е најпогрешен превод што за жал сегде го среќавам нон стоп.

ваша желба = Ваша со големо В треба

Другото ми изгледа океј.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list