[Ossm-members] snippets.txt

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Mar 31 15:50:50 UTC 2008


>> Другото ми изгледа океј.
>
> Дознја повеќе за нас.

кај го виде тоа? 
во snippets фајлот посочен горе стои „Дознајте повеќе за нас“


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list