[Ossm-members] snippets.txt

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Mar 31 19:40:47 UTC 2008


> последен повик за коментари за snippets.txt (*)
>
> ова е фајлот со пораки кои се појавуваат на
> http://www.google.com/firefox?hl=mk
> (*)
> http://me.isa-geek.net/code/mozilla-l10n-mk/file/tip/drugi-mozilla-fajlovi/
>snippets.txt

Имаше некои дилеми околу ова „лесниот-за-користење“ во

| ;Thanks for choosing Firefox, the easy-to-use Web browser from Mozilla. <a 
href="snippet2">Find out more about us</a>.
| Благодариме што го одбравте Firefox, лесниот-за-користење прелистувач од 
Mozilla. <a href="snippet2">Дознајте повеќе за нас</a>.

Така да.. може да го направиме и во 
... Firefox, новиот, лесен за користење, прелистувач од Mozilla...

„новиот“ го нема во оригиналот - ама па што :)-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list