[Ossm-members] FYI: покана за учество на бела ноќ

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu May 1 23:54:59 UTC 2008


2008/5/1 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>  Што знам можеби би можело да се прави целовечерно кино или инстал фест....

ако е викенд може и преведувачки маратон ;)

>  Ако некој сака да види за што се работи и да организира нешто, нека даде gmail
>  сметка ќе ги добие на docs.google.com... или обична некоја ако не сака
>  google.

прати да ѕирнам

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list