[Ossm-members] сподели кино на 14ти

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun May 11 16:13:03 UTC 2008


2008/5/11 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> 2008/5/11 Novica Nakov <novica at bagra.org>:
>
> >  ако некој знае како се симнува од google.video нека го симне. :)
>
>  најдов двд рип на торент и го симнувам

Done, филмот + англиски превод
Не успеав да најдам мк превод, ако некој најде нека го
донесе во среда.
Може да се објави на spodeliznaenje.blogspot.com

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list