[Ossm-members] сподели кино на 14ти

Новица Наков novica at bagra.org
Mon May 12 16:50:46 UTC 2008


владимир од точка потврди дека киното може да оди во среда.

јас сега ќе објавам на календари и сл.

инаку, во среда одам на пат за охрид па може нема да стигнам на кино. да 
знаете.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list