[Ossm-members] fyi: општина карпош има повик за настани за преку лето

Новица Наков novica at bagra.org
Thu May 15 17:11:37 UTC 2008


огласот е во нова македонија и не можам да го најдам на интернет.

главно можат да учествуваат нво-и. и може да се пријават/предложат настани кои 
општината би ги покрила во период јулу-август.

кој е близу општина може да најде подетални информации....

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list