[Ossm-members] дебата за кирилица

Новица Наков novica at bagra.org
Wed May 21 13:01:31 UTC 2008


Утре (22 мај) во Стопанска комора на Македонија со почеток во 11 часот има 
дебата за кирилица во организација на http://www.mojatakirilica.com.mk/. Јас 
ако сум слободен ќе одам.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list