[Ossm-members] сподели кино во среда

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 27 13:25:46 UTC 2008


> http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Revolution_OS_vo_Tochka/ -
> гласајте тука!

ај и овде да пишам...
20:30 всушност е почеток... дека сѐ уште е ден во 20:00

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list