[Ossm-members] Грешка во Ubuntu 8.10 ISO?

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Wed Nov 5 10:27:40 UTC 2008


Пред некој ден го симнав Ubuntu 8.10 
(http://mirror.on.net.mk/ISO/Ubuntu/ubuntu-8.10-desktop-i386.iso) и се 
обидов да го инсталиран на виртуелна машина користејќи VmWare 6.5. Пред 
да го инсталирам ја пуштив проверката на CD-то и најде грешка во 1 фајл. 
Дали некој друг го приметил ова? И покрај ова пробав да инсталирам и 
инсталацијата паѓа.

Поздрав,

Тони

-- 
JUGMK - Java User Group Macedonia
http://www.jug.mk
More information about the Ossm-members mailing list