[Ossm-members] човек бара убунту цд

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Tue Oct 14 21:34:30 UTC 2008


On Tue, Oct 14, 2008 at 5:35 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> ако има уште од сфд дисковите

Има во Точка уште. Наредени се на тоа кај што стојат нивните цедиња и
букмарзи и сурогатите.
Јас по завршувањето на јапанорама подфелив еден дел од нив.
--
Bi


More information about the Ossm-members mailing list