[Ossm-members] Излезе првиот број на Лугархија

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Oct 15 08:12:43 UTC 2008


On Wed, Oct 15, 2008 at 8:36 AM, Виктор Стојановски <viktor at lugola.net> wrote:
> http://ezine.lugola.net/10/2008/broj1/

Честитки за „првио" број на Лугархија, да ги има уште стотици многу!!!

Си го испечатив во канцеларија во формат на книгиче, и сеа е вистински
фанзин :)

Нека го читаат и другите... ;-)

Само напред...

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list