[Ossm-members] Излезе првиот број на Лугархија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Oct 15 11:02:51 UTC 2008


Епа ај честито нека ви се множат броевите :)
Фино изгледа.

Имам две забелешки:
1. "Уште пар работи" на македонски е "Уште неколку работи"
2. Не гледам која е поентата што сте ставиле текст за пробивање
во безжични мрежи. Може да има гаден контра ефект, ако не се користи
за проверка на безбедноста на мрежата туку како мотивација за крадење
интернет ;)


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list