[Ossm-members] Излезе првиот број на Лугархија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Oct 20 08:10:16 UTC 2008


On Mon, Oct 20, 2008 at 3:01 AM, Виктор Стојановски <viktor at lugola.net> wrote:
> Има некој заинтересиран да напиши нешто интересно за наредниот број на
> "Лугархија"?

Имате ли некој план, какви тематски целини ќе се обработуваат или
секој може да пише што сака, само да е поврзано со Слободен софтвер?


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list