[Ossm-members] WordPress 2.6.1 на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Oct 23 17:35:03 UTC 2008


	
> Грешките пријавувајте ги на http://bugs.softver.org.mk/index.php

http://bugs.softver.org.mk/task/328

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list