[Ossm-members] сподели знаење 1.11.08

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Oct 31 16:40:22 UTC 2008


2008/10/31 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
> Сподели знаење ќе се случи на новото место, утре од 12 часот.
>
> Предлог програма:
>
> 1. Дамјан: билдање custom кернел
> 2. Миша: Вовед во rkward - фронтенд за R

3. Јас ќе пробам да пишувам testcase-ови за проверка на load на
kajmakot.softver со curl-loader или pylot. Или некој ако има искуство
да ми помогне.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list