[Ossm-members] Новитети околу суспензијата

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Mon Sep 1 00:23:10 UTC 2008


gemidjy bawow wrote:
> Идеи, сугестии и предлози кои ќе помогнат да се реши ситуацијата се
> добредојдени.
>   
Генерали на КДЕ, бљак ајде и Гноме, XCFE да им понудиме соработка на 
микрософт?
More information about the Ossm-members mailing list