[Ossm-members] Ubuntu 8.04.1 remaster.мк

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Sun Sep 28 22:33:36 UTC 2008


Зборевме со Дамјан за вечерта да се организира едно Сподели кино, исто
како лани.
Со ова ќе ја збогатиме програмата и ќе допреме до поширока публика.

Сепак, треба уште сега да се одлучиме кој филм би го пуштале, за да се
стави и тоа инфо на флаерот.
Значи предложете филм. Нека е и реприза. Што беше најпопуларно на
сподели кино претходнава година? или што би било најпривлечно за
поширока публика? or whatever - предлагајте

И уште нешто.

Може дента, пред идење на плоштад да се изорганизира и некоја мини
работилница во Точка.
Доколку некој има предлог тема за ова исто нека пише.


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list