[Ossm-members] Ubuntu 8.04.1 remaster.мк

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Mon Sep 29 13:17:14 UTC 2008


Не знам дали ова е местото, ама еве како изгледа информативниот дел од флаерот.

http://bach.taneski.com/sfd/letok3Ft-back4.png

Ако е ок да го припремаме за печатење.

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list