[Ossm-members] Ubuntu 8.04.1 remaster.мк

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Tue Sep 30 09:19:24 UTC 2008


Добив одговор од Точка:

Можеме да ја добиеме Точка во 12ч наутро, но вечерта имаат изложба,
така да или ќе одиме без киното, или треба денес да најдеме и
договориме на друго место.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list