[Ossm-members] Ubuntu 8.04.1 remaster.мк

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Sep 30 09:20:15 UTC 2008


На вто, 2008-09-30 во 00:47 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> ова е сосе се ... TEST исо .. кој може нека го провери 
> http://damjan.softver.org.mk/ubuntu-sfd08-mk-TEST.iso

Симињам еве...

> има мал баг со позадините кај живиот user (не може од одма да ги мења) али се 
> поправа ако се извлече позадината од програмот врз позадината (да чудно).
> 
> ваљда кај инсталираниот user е ok.
> 
> ОВА НЕ Е ISO-то кое ќе го режеме!!!

Зашто?
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list