[Ossm-members] Ubuntu 8.04.1 remaster.мк

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Sep 30 19:03:13 UTC 2008


На вто, 2008-09-30 во 19:22 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> > > ОВА НЕ Е ISO-то кое ќе го режеме!!!
> >
> > Зашто?
> 
> дека сакам да ги додадам steal this movie и уште нешто содржина (open disc)
> до утре  сабајле ќе пуштам нов линк со iso
> 
> уфо ај види, кога ќе го инсталираш да не има некој проблем со подесување на 
> позадините.

При инсталација се дешава ова:

http://ufo.linux.net.mk/docs/dss08.png

Стискам океј, и се дешава ова:

http://ufo.linux.net.mk/docs/dss08_1.png
http://ufo.linux.net.mk/docs/3.png
http://ufo.linux.net.mk/docs/4.png

Накрај се појавува она дека е завршена инсталацијата, рестартирам и си
се подига најнормално системот.

Што се однесува до позадините, океј си е се.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list