[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Apr 9 17:14:33 UTC 2009


> -1  за навраќање на НСНД (ако има повеќе луѓе кои не беа во Белград)
> +1 за python
> +1 за pyqt4

a има ли шанси да го опраиме сз блогот на сз?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list