[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Apr 12 11:16:16 UTC 2009


2009/4/11 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> Ажурираната верзија:
> http://img142.imageshack.us/img142/2272/testfsu.jpg

ми лајк ит вери мач ;)
Стави некаде на  нет пдф верзија во оригинална големина A3.

Mоже да направиме едно 6-7 вакви у боја (би биле негде 7-80 денари парче на А3).
Да ги залепиме на ФЕИТ, ПМФ.....

За флаери мислам дека нема време кога да ги делиме имаме уште 2 дена
до настанот.

Зоки, ако имаш време направи и некое банерче, да ставиме негде.


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list