[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Apr 14 08:35:55 UTC 2009


On Monday 13 April 2009 17:02:10 Дамјан Георгиевски wrote:
> > > Имаме ли некоја идеја каде би ги печателе или да барам некоја копирница
> > > што печати у боја?
> >
> > Во Копи Попс кај хотел Континентал цената за 10 парчиња е 50ден/парче
> > (вкупно 500ден).
>
> ај печати го, веќе нема ни многу време да се стават постерите.

Испечатено е, кај мене се. Некој да дојде да ги земе?

Поздрав БобиMore information about the Ossm-members mailing list