[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Milos Stolic misoss at gmail.com
Tue Apr 14 11:26:32 UTC 2009


Jovan Kostovski напиша:
> 2009/4/14 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>:
>> ќе го исконтактирам јас moondowner, мислам не ја следи листата.
>> и alifaan исто така може да се праша,
>>
>> што треба да направи точно?
> 
> на студентите на ИИ од ПМФ да им испрати емејл со оваа содржина
> http://chombium.awardspace.com/files/ossm/mozilla-soopstenie.txt
> 
> Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

Вчера беше објавено, на студентскиот форум.

Предавање и работилници за проектот Мозила - на ФЕИТ
by Ајановски Вангел - Monday, 13 April 2009, 11:40 PM

-- 
МилошMore information about the Ossm-members mailing list