[Ossm-members] Profesor

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Fri Apr 24 22:41:48 UTC 2009


Читав некои стари маил-ови и налетав на еден во
кој се спомнува некој професор по информатика.
Кој е? Што е? Каде е? Зошто е? и тн. Не знаев
дека ги има и такви. Може параметри?

Поздрав

П.С. Можам да пишувам и кирилица. ;-)))
Да не ме критикувате.

-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

Training Manager
Institute of Applied Technology - Strumica

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com


More information about the Ossm-members mailing list