[2s.mk-friends] Kaj e stranata za registracija.

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Dec 7 16:34:19 UTC 2009


> Еден пријател сака да се регистрира на листава ама
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> некако не е активна.
> Чаре?

имаше проблем со хардверот (меморијата) па серверот беше up-down цела недела.

затоа и твојов мејл касни... сега (би требало да) е ок.-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

Education is one of the "prices" of freedom that some are unwilling to pay. 


More information about the Ossm-members mailing list