[2s.mk-friends] joomla

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Mon Dec 7 19:36:55 UTC 2009


Здраво,
пак јас. Пак за помош:
во joomla-та (1.5) кога ставам артикал (ставам текст) прво едиторот
имаше разни алатки (порамнување, фонт, болд, италик, ....) како и
секој нормален едитор, а сега нема ништо, односно само место за
внесување текст и толку. Пробав да го дефинирам од Global configuration
ама нема влијание.
Откако ќе го внесеш текстот, за да го снимиш имаш како резултат
само undefined. Значи, како и да се логираш, што и да пишуваш,
само undefined. Другото си го снима ок (автор, датум, категорија и тн.).
Што е проблемот?

Поздрав
-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
__________________________________________________
Programming today is a race between software engineers
striving to build bigger and better idiot-proof programs, and
the Universe trying to produce bigger and better idiots.
So far, the Universe is winning.

Rick Cook, The Wizardry Compiled
__________________________________________________


More information about the Ossm-members mailing list