[Ossm-members] стикери од fosdem

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Tue Feb 24 19:31:35 UTC 2009


Јорданка беше толку добра, и од FOSDEM ни донесе стикери, беџеви и
привремени тетоважи од Mozilla, Gnome и Fedora.

На овонеделното СЗ ќе ги донесам па кој сака - нека дојде.

Уште еднаш - фала на Јорданка

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list