[Ossm-members] Банер за донирање книги

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jan 19 13:24:44 UTC 2009


On 01/19/2009 12:04 PM, Igor Stamatovski wrote:
> On Mon, Jan 19, 2009 at 11:59 AM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
>> On 01/18/2009 12:34 AM, Новица Наков wrote:
>>> ако некој сака да ги среди.
>> Не ме бива за дизајн ама напраив нешто јас. Ако не ви се допаѓа бујрум :)
> 
> Скршена ти е сликата, и алт ти недостасува.

Поправено е.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list