[Ossm-members] MARnet Peticija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jan 19 22:50:11 UTC 2009


On 01/19/2009 11:23 PM, MARnet Peticija wrote:
> Во самата петиција стои која е целта! 
> 
> Подобро е "нешто" да се направи, затоа што никаде во светот не постои таква бедна ситуација со домејни.

И која е целта? Што да се направи?

Те молам користи UTF 8 кога веќе постираш на листава.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list