[Ossm-members] Сподели Знаење 24.01

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 26 14:07:42 UTC 2009> Илин може да го пушти diff-от на промените.

а нешто во стил на:
http://wiki.lugola.net/Сподели:Белешки_од_СЗ_20.12.2008


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list