[Ossm-members] Сподели Знаење 24.01

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 26 18:13:45 UTC 2009


На Monday 26 January 2009 19:03:19 Дамјан Георгиевски напиша:

> илин имаше некои забелешки, али хаотични се да ги пратам

па напрајте го на викито де.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list