[2s.mk-friends] Firefox 3.5 на македонски...

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jul 1 10:21:02 UTC 2009


On Wed, 2009-07-01 at 12:15 +0200, Дамјан Георгиевски wrote:
> само македонскиот е сјебан. зашто да го одложат??
> 
> а буљаши се тие што не тестираат, па со време да го фатиме проблемот, а не во 
> 5 за 12.

Не сме се разбрале, мислев дека во 70 јазици постои истиот проблем и
затоа ми беше чудно зашто би го објавиле 3.5 така. Мене не ми е проблем
пошто и онака го користам на Англиски. :)
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
More information about the Ossm-members mailing list