[2s.mk-friends] Сподели Знаење сабота

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Jul 3 15:29:48 UTC 2009


> Си мислев да одмараме до септември од СподелиЗнаење, ама испадна дека има
> интерес - па може и да продолжиме до август, а?
>
> Агенда?
> - ...

+ сурфање на IPv6 интернетот (а и ставање на сервери на IPv6)


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Hi! I'm a .signature virus! copy me into your .signature file to help me 
spread!More information about the Ossm-members mailing list