[2s.mk-friends] Сподели Знаење 11.јул.2009

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Jul 10 07:13:16 UTC 2009


Misa Popovic напиша:
> моментално сум на ~8W со уклучен firefox (на facebook на пример) но на
> youtube рипа и преку 10W :-) приметив и дека на некои flv видеа осетно
> сецка... што не се случува кога тие видеа ќе ги симнам и гледам
> локално. идеја некој што би можело да биде? вака од прва - flash
> плагинот :-)
>   
Yep, flash плагиот за Линукс е тешка тиња.More information about the Ossm-members mailing list