[2s.mk-friends] сподели знаење 25.07.09

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Jul 25 06:51:02 UTC 2009


2009/7/24 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> 2009/7/24 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
>> Има некој план? Ќе го учиме Арангел Python?
>
> Арангел ќе иде на одмор :)
>
> Туку јас сум да има сподели знаење само да се префрлиме на некоја
> климатизирана локација :)
>

Значи крајо нетисе најдва, во зимата со кебиња идеше и седеше пред
гаража на сонце сеа климатизирано бараш. *чврга*

како и да е, пошто јас веројатно до 1ви септември нема да бидам СК
ниту една сабота нема да можам да го реализирам следново, шо и Дамјан
го предложи при едно ракија-пиење, тоа шо досеа го научив во
ентер-факинг-прајз средината за Qt/C++ да го споделам со вас, ценети
гикови. Значи тоа, тек Септембар... това е това. шодасепрај.


-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list