[2s.mk-friends] Firefox 3.5 на македонски...

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jun 30 20:47:58 UTC 2009


On Tue, 2009-06-30 at 22:40 +0200, Goce Mitevski wrote:
> Да, јас забележав.
> 
> Ми падна чудно, па после видов твит и ми стана појасно. :)

Се работи за 70 јазици, боље нека го одложат рилисот. Од секад биле
буљаши овие Мозила значи.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
More information about the Ossm-members mailing list