[Ossm-members] 5г. Лугола

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Mar 5 12:04:58 UTC 2009


Поминаа 5 години откако се беревме по технички факултети, школи,
станови и канцеларии...

На 15ти март 2004та ја оформивме Лугола и имавме помалку години од
сега, појака мотивација и желба :( и не бевме папучари :)
thus, дали сме спремни во овој период од 11 дена да организираме
мини/мега прослава за постоењето на Групава?
Мислам дека има за што да се пие пиво.. не интерно да се собериме на
пиво во кафана, туку да организираме барем некое видео или слично,
диџејчи миџејче? да викниме другарчиња и сл...?

ајде кажете дали сме ок со ова, ако не да зеам хебла и шатган?

Луголаши? Скопјанци? :)

фала.


-- 
http://blog.gemidjy.info || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list