[Ossm-members] нснд белград

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Thu Mar 5 19:55:02 UTC 2009


Наредната НСНД (Ništa se neće dogoditi) средба ќе се случува 4 и 5
април во Белград. Има ли некој заинтересиран да дојде?

Накратко, НСНД е гико-хакерски „дружијанац“ на луѓе од регионот.

Повеќе:
http://wiki.razmjenavjestina.org/razmjenavjestina/index.cgi?nsnd
http://flickr.com/photos/tags/nsnd
http://picasaweb.google.com/gemidjy/SplitNSND
http://picasaweb.google.com/gemidjy/Yaxwe

Местот каде ние од Македонија се координираме е
http://wiki.lugola.net/NSND_Belgrad па покрај пријавувањето на
листава, оставите инфо и таму.

Досега се дружевме во Сараево, Ниш, Пула и Сплит. Наредно место ќе биде Белград.

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list