[Ossm-members] OpenDocument Mac C Swiss конвертор - загревање

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue May 5 18:09:45 UTC 2009


2009/4/30 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:

> А да, ми треба и листа на шугавите фонтови по име (како што се појавуваат во
> Word да речеме). До сега ги имам:
>
> the_stupid_fonts = {
>    'mac c swiss': ('Arial', variant1),
>    'mac c times': ('Times New Roman', variant1),
>    'makcirh'    : ('Arial', variant1),
>    'sans_k'     : ('Arial', variant2),
> }

Сите овие се со големо ш на [. Дали се sans или serif незнам.

Macedonian Ancient
Macedonian Helv
Macedonian Helvetika
Macedonian Penguin
Macedonian Tms
Mak_Hebar
Mak_Puls_Helvetika
Mak_Puls_Times
Mak_Times
Makedonska Helvetika
Makedonski Tajms

http://rapidshare.com/files/229522207/yuscii.zip.html

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list