[Ossm-members] OpenDocument Mac C Swiss конвертор - загревање

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri May 8 00:15:48 UTC 2009


> >> Проблем 3.
> >> име за проектот, нешто што може да се напише како Python модул а да не
> >> изгледа гадно (import ....?)
> >
> > ајде бе,
> >
> > иначе скоро сум готов (уште една ситница не сум ја имплементирал)
>
> damnswiss

Не е толку лошо името, али не е баш описно...

Може ќе му дадам некое лејм име ко MakConverter или mk.odf.converter (ако е 
дозволено вака со точки пакет да се прави)-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Religion ends and philosophy begins, 
just as alchemy ends and chemistry begins 
and astrology ends, and astronomy begins.More information about the Ossm-members mailing list